Kickstart

Kickstart-01

Welkom bij de Kickstart-service van graafisch! Of je nu een beginnende ondernemer bent, of een gevestigde organisatie, wij bieden je de tools en ondersteuning om jouw online aanwezigheid snel en professioneel op te zetten. Met ons Kickstart-pakket maak je zelf jouw website met ons als supoort nabij.

Waarom kiezen voor de Kickstart service?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de Kickstart service van graafisch. Hier zijn er enkele:

Budget: Wij installeren de basis van WordPress en de nodige plugins. Zo kan jij budgetvriendelijk starten aan de opbouw van jouw website. 

Flexibiliteit: Je beslist zelf het tempo waarop je jouw website ontwikkelt. Als je nog niet zeker bent van jouw doelpubliek of concept kan je zelf makkelijk de nodige aanpassingen doorvoeren.

Visie: Je neemt graag zelf de touwtjes in handen om jouw visie uit te voeren. Hierdoor kan je in de toekomst zeer makkelijk jouw website onderhouden, updaten en aanpassen.

Wat biedt de Kickstart-service?

Onze Kickstart-service is ontworpen met jou in gedachten. We weten dat de online wereld soms complex en overweldigend kan zijn.

1. Volledige WordPress-installatie: We beginnen met het opzetten van jouw WordPress-website op jouw eigen domein. Dit omvat de installatie van WordPress zelf, het instellen van een professioneel ogend thema dat past bij jouw merk, en het configureren van de basisinstellingen die nodig zijn om goed van start te gaan.

2. Premium Plugins Pakket: Met ons Kickstart-pakket krijg je toegang tot een selectie van premium plugins die de functionaliteit van je website naar een hoger niveau tillen. Denk aan een visual builder, SEO en caching

4. Ondersteuning en Gidsen: Een website is nooit echt ‘af’. Daarom bieden wij bij graafisch uitgebreide ondersteuning aan via onze supportwebsite. Hier vind je gedetailleerde gidsen en tutorials die je helpen om je website zelf verder te ontwikkelen en te optimaliseren. 

5. Werkuren en Extra Ondersteuning: Bij het Kickstart-pakket krijg je ook een aantal uren aan persoonlijke ondersteuning of werktijd. Deze uren kunnen worden gebruikt voor het aanpassen van je website, het installeren van extra functionaliteiten, of voor één-op-één begeleiding bij het leren werken met je nieuwe website.