Privacy Policy

Laatst bijgewerkt: 21/07/2024

Inleiding

Welkom bij [Bedrijfsnaam] (“Bedrijf”, “wij”, “ons”, “onze”). Wij zetten ons in om uw persoonlijke informatie en uw recht op privacy te beschermen. Als u vragen of zorgen heeft over dit privacybeleid of onze praktijken met betrekking tot uw persoonlijke informatie, neem dan contact met ons op via [E-mailadres].

Wanneer u onze website [Website URL] bezoekt en onze diensten gebruikt, vertrouwt u ons uw persoonlijke informatie toe. Wij nemen uw privacy zeer serieus. In dit privacybeleid proberen we u op de duidelijkst mogelijke manier uit te leggen welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en welke rechten u hebt met betrekking tot uw informatie. We hopen dat u de tijd neemt om het zorgvuldig door te lezen, want het is belangrijk. Als er voorwaarden in dit privacybeleid zijn waarmee u niet akkoord gaat, stop dan onmiddellijk met het gebruik van onze diensten.

1. Welke informatie verzamelen wij?

Persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt

We verzamelen persoonlijke informatie die u vrijwillig aan ons verstrekt wanneer u zich registreert voor de diensten, interesse toont in informatie over ons of onze producten en diensten, wanneer u deelneemt aan activiteiten op de diensten of anderszins wanneer u contact met ons opneemt.

De persoonlijke informatie die we verzamelen, hangt af van de context van uw interacties met ons en de diensten, de keuzes die u maakt en de producten en functies die u gebruikt. De persoonlijke informatie die we verzamelen, kan het volgende omvatten:

  • Namen
  • E-mailadressen
  • Gegevens ingevuld in formulieren

Informatie die automatisch wordt verzameld

We verzamelen automatisch bepaalde informatie wanneer u de diensten bezoekt, gebruikt of navigeert. Deze informatie onthult niet uw specifieke identiteit (zoals uw naam of contactinformatie), maar kan apparaat- en gebruiksinformatie omvatten, zoals uw IP-adres, browser- en apparaateigenschappen, besturingssysteem, taalvoorkeuren, verwijzende URL’s, apparaatnaam, land, locatie, informatie over hoe en wanneer u onze diensten gebruikt en andere technische informatie. Deze informatie is primair nodig om de veiligheid en werking van onze diensten te handhaven en voor onze interne analyseen rapportagedoeleinden.

  • Google Analytics gegevens

2. Hoe gebruiken wij uw informatie?

We gebruiken persoonlijke informatie verzameld via onze diensten voor een verscheidenheid aan zakelijke doeleinden zoals hieronder beschreven. We verwerken uw persoonlijke informatie voor deze doeleinden in vertrouwen op onze legitieme zakelijke belangen (“zakelijke doeleinden”), om een contract met u uit te voeren of te sluiten (“contractuele redenen”), met uw toestemming (“toestemming”), en/of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (“wettelijke redenen”). We geven de specifieke verwerkingsgronden waar we op vertrouwen naast elk doel hieronder aan.

We gebruiken de informatie die we verzamelen of ontvangen:

  • Om u diensten te verlenen
  • Om administratieve informatie naar u te verzenden
  • Om uw bestellingen te vervullen en beheren
  • Om gebruikersaccounts te beheren
  • Om getuigenissen te plaatsen
  • Om onze diensten te beschermen
  • Om onze voorwaarden, voorwaarden en beleidslijnen af te dwingen
  • Om te reageren op juridische verzoeken en schade te voorkomen
  • Voor andere zakelijke doeleinden

3. Wordt uw informatie gedeeld met iemand?

We delen en onthullen uw informatie alleen in de volgende situaties:

  • Naleving van wetten: We kunnen uw informatie bekendmaken waar we wettelijk verplicht zijn dit te doen om te voldoen aan toepasselijk recht, overheidsverzoeken, een gerechtelijke procedure, een gerechtelijk bevel of een juridisch proces, zoals in reactie op een gerechtelijk bevel of een dagvaarding (inclusief in reactie op openbare autoriteiten om te voldoen aan nationale veiligheids- of wetshandhavingsvereisten).
  • Zakelijke overdrachten: We kunnen uw informatie delen of overdragen in verband met, of tijdens onderhandelingen van, een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of acquisitie van ons gehele of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
  • Leveranciers, consultants en andere derde dienstverleners: We kunnen uw gegevens delen met derde leveranciers, dienstverleners, aannemers of agenten die diensten voor ons of namens ons uitvoeren en toegang tot dergelijke informatie nodig hebben om dat werk te doen. Voorbeelden zijn: gegevensanalyse, e-mailbezorging, hostingdiensten, klantenservice en marketinginspanningen. We kunnen geselecteerde derden toestaan om trackingtechnologie op de diensten te gebruiken, waardoor ze gegevens over hoe u met de diensten omgaat in de loop van de tijd kunnen verzamelen. Deze informatie kan worden gebruikt om onder andere gegevens te analyseren en te volgen, de populariteit van bepaalde inhoud, pagina’s of functies te bepalen en online activiteit beter te begrijpen. We delen, verkopen, verhuren of verhandelen geen van uw informatie met derden voor hun promotionele doeleinden.

Specifiek gebruiken we Google Analytics om gegevens te verzamelen en te verwerken. Google Analytics werkt onder zijn eigen privacybeleid, dat u hier kunt bekijken: Google Analytics Privacybeleid.

4. Hoe gaan wij om met uw sociale logins?

We gebruiken momenteel geen sociale logins.

5. Wordt uw informatie internationaal overgedragen?

Onze servers bevinden zich in [Land]. Als u onze diensten bezoekt vanuit een ander land dan [Land], houd er dan rekening mee dat uw informatie kan worden overgedragen, opgeslagen en verwerkt door ons in onze faciliteiten en door die derde partijen waarmee we uw persoonlijke informatie kunnen delen (zie “Wordt uw informatie gedeeld met iemand?” hierboven), in [Land] en andere landen.

Als u een inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EER) of het Verenigd Koninkrijk (VK), hebben deze landen mogelijk niet noodzakelijkerwijs gegevensbeschermingswetten of andere vergelijkbare wetten die net zo uitgebreid zijn als die in uw land. We zullen echter alle noodzakelijke maatregelen nemen om uw persoonlijke informatie te beschermen in overeenstemming met dit privacybeleid en de toepasselijke wetgeving.

6. Hoe lang bewaren wij uw informatie?

We bewaren uw persoonlijke informatie alleen zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden uiteengezet, tenzij een langere bewaartermijn vereist of toegestaan is door de wet (zoals belasting, boekhouding of andere wettelijke vereisten). Geen enkel doel in dit beleid vereist dat we uw persoonlijke informatie langer bewaren dan de periode waarin gebruikers een account bij ons hebben.

7. Hoe beschermen wij uw informatie?

We hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd die zijn ontworpen om de veiligheid van persoonlijke informatie die we verwerken te beschermen. Houd er echter rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat het internet zelf 100% veilig is. Hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke informatie te beschermen, is de overdracht van persoonlijke informatie van en naar onze diensten op eigen risico. U dient alleen toegang te krijgen tot de diensten binnen een veilige omgeving.

Specifiek gebruiken we HTTPS en beveiligingsmaatregelen die door onze hosting en plugins worden geboden om uw gegevens te beschermen.

8. Verzamelen wij informatie van minderjarigen?

We vragen niet bewust gegevens op van of verkopen niet aan kinderen onder de 18 jaar. Door de diensten te gebruiken, verklaart u dat u ten minste 18 jaar oud bent of dat u de ouder of voogd bent van een minderjarige en instemt met het gebruik van de diensten door een dergelijke minderjarige. Als we vernemen dat persoonlijke informatie van gebruikers jonger dan 18 jaar is verzameld, zullen we het account deactiveren en redelijke maatregelen nemen om dergelijke gegevens zo snel mogelijk uit onze administratie te verwijderen. Als u zich bewust wordt van gegevens die we mogelijk hebben verzameld van kinderen jonger dan 18 jaar, neem dan contact met ons op via [E-mailadres].

9. Wat zijn uw privacyrechten?

In sommige regio’s (zoals de Europese Economische Ruimte), hebt u rechten die u meer toegang tot en controle over uw persoonlijke informatie geven. U kunt uw accountgegevens op elk moment bekijken, wijzigen of beëindigen.

Uw GDPR-privacyrechten

Als u een inwoner bent van de Europese Economische Ruimte of het Verenigd Koninkrijk en u gelooft dat we uw persoonlijke informatie onwettig verwerken, hebt u ook het recht om